QUEEN CENTRAL PARK - OFF PLAN PROJECT

Istanbul, Sisli

QUEEN CENTRAL PARK - OFF PLAN PROJECT

Het Queen Central Park project is gelegen in het hart van Istanbul en is een project waar luxe en comfort mekaar ontmoeten.

vanaf 179.000 LUXE EN COMFORT
Binnenzwembad Internet Kort bij café's / bars Kort bij winkels Kort bij restaurants Kort bij het centrum Fitness Sauna Wellness
De normen van comfort zijn vernieuwd met de ''Highlife begrip Living'' dat deel uitmaakt van het concept. Queen Central Park biedt een standaard die de normen van conventionele residentiële normen overtreft.

Beschrijving

Het Queen Central Park project is gelegen in het hart van Istanbul en is een project waar luxe en comfort mekaar ontmoeten. De ligging is zeer centraal: 10 minuten van Nisantasi, 10 minuten naar Dolmabahce en 13 minuten van het Taksim plein. Alle exclusieve winkelcentra zijn gemakkelijk te bereiken vanaf deze plaats op het historische schiereiland. Je maakt makkelijk en snel verbinding met de Bosphorus, de Gouden Hoorn, de snelwegen en bruggen via tunnels om het beruchte verkeer van Istanbul te vermijden.

Dit project biedt een ongeëvenaard uitzicht op Istanbul met zijn unieke exterieur en balkons. De voorzieningen zijn allemaal van het hoogste niveau. Van een wereldklasse Spa & Sauna tot een heuse fitnessruimte, alles is er. De 10.000 m2 tuin van het project biedt een verademing in een bruisende stad.

De normen van comfort zijn vernieuwd met de ''Highlife begrip Living'' dat deel uitmaakt van het concept. Queen Central Park biedt een standaard die de normen van conventionele residentiële normen overtreft. Eigenaren zullen toegang hebben tot VIP luchthaven transfer, medische diensten..

Voor meer details, vloerplannen en 3D animatiefilm, gelieve ons te mailen of te bellen.

 

 

Faciliteiten

Locatie: Istanbul, Sisli

Grondoppervlakte: 10.000 m²

Appartment grootte: 46 m² – 112 m² (1+1)

Spa & Sauna tot een heuse fitnessruimte

VIP luchthaven transfer, medische diensten..

Locatie

Contact

VRAAG VRIJBLIJVEND MEER INFO

 1. Voornaam
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Familienaam
  Invalid Input
 3. E-mailadres
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon
 5. Bericht
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact info

 

 • Adres

  Lindestraat 55
  B-3210 Linden
  BTW: BE0860367135
  BIV: 502457

 • Telefoon

  +32 (0)472 449 222

Istanbul (Europees gedeelte)
Bekijk huizen