Turkije heeft alles: ondanks de minder positieve -recent ronduit slechte- manier waarop het land het laatste jaar in de media komt..

Veronique Matthys 18 Jul 2016

Appartement kopen op een zonnige en betaalbare plaats? Turkije, nog steeds de perfecte plek om te onthaasten …

  • Turkije heeft werkelijk alles: ondanks de minder positieve -recent ronduit slechte- manier waarop het land het laatste jaar in de media komt op politiek vlak: prachtige stranden, aangename winters, veel natuur, cultuur en boven alles vriendelijke mensen. Mensen die vaak reizen bevestigen het: in Turkije vindt u de beste prijs/kwaliteit verhouding: u krijgt waar voor uw geld.  De inwoners willen er erg graag werken voor hun inkomen, en dat voelt u. Zelfs nu het land werd geplaagd door aanslagen, komen toeristen terug!  Dat beamen de touroperators. Turkije kan niet weggegomd worden als vakantiebestemming; het heeft in het verleden terecht zijn strepen verdiend.
  • In de sfeer waarvan sprake zijn er NU super koopjes te doen, interessante aanbiedingen voor aanschaf van een appartement/woning. Kwalitatieve moderne vakantiehuizen in Side, Antalya, de westkust... Turkije, een groot land, 26x België, met diverse gezichten, kenners vergelijken het met Zwitserland aan zee / Kroatië (streek van Fethiye), Oostenrijk (het Zwarte Zee gebied), Zuid Spanje (streek van Alanya) ..