Turkuaz: uw Belgische vastgoedpartner in Turkije!

Huis of appartement kopen op een zonnige en betaalbare plaats? Turkije, nog steeds de perfecte plek om te onthaasten …

 • Turkije heeft werkelijk alles: ondanks de minder positieve -recent ronduit slechte- manier waarop het land het laatste jaar in de media komt op politiek vlak: prachtige stranden, aangename winters, veel natuur, cultuur en boven alles vriendelijke mensen. Mensen die vaak reizen bevestigen het: in Turkije vindt u de beste prijs/kwaliteit verhouding: u krijgt waar voor uw geld.  De inwoners willen er erg graag werken voor hun inkomen, en dat voelt u. Zelfs nu het land werd geplaagd door aanslagen, komen toeristen terug!  Dat beamen de touroperators. Turkije kan niet weggegomd worden als vakantiebestemming; het heeft in het verleden terecht zijn strepen verdiend.
 • In de sfeer waarvan sprake zijn er NU super koopjes te doen, interessante aanbiedingen voor aanschaf van een appartement of huis. Kwalitatieve moderne vakantiehuizen in Side, Antalya, de westkust... Turkije, een groot land, 26x België, met diverse gezichten, kenners vergelijken het met Zwitserland aan zee / Kroatië (streek van Fethiye), Oostenrijk (het Zwarte Zee gebied), Zuid Spanje (streek van Alanya) ..

Een huis of appartement kopen in Turkije: financieel én fiscaal interessant

 • Hoe u het ook draait of keert: één keer u een huis of appartement in uw bezit heeft, moet u ook rekening houden met de kosten die erbij komen; zowel bij de verkoop als achteraf!
 • De aankoopprijzen in Turkije zijn nog relatief laag, zelfs voor zeer kwalitatief hoogstaande appartementen en huizen, en de overdrachtsbelasting is dat ook! De onroerende voorheffing is slechts een fractie met wat wij kennen in onze Westerse landen. Ook het verhuren van uw vakantiewoning is mogelijk! Dit kan zowel op lange termijn (meer dan 6 maanden) dan op seizoensbasis.

Turkuaz: Goede begeleiding = zekerheid - alleen werken met financieel sterke bouwbedrijven en/of waterdichte herverkopen met correcte bemiddeling en waterdicht contract

 • Ga niet zelf de Turkse vastgoedmarkt op.
 • Doe een beroep op een specialist als Turkuaz.
 • U bent dan zeker dat alles volgens de regels van het spel verloopt. In België én in Turkije.
vakantiefoto  

Slimme oplossingen

 • Turkuaz is erkend vastgoedmakelaar en put uit een jarenlange ervaring. We werken absoluut neutraal en adviseren u deskundig. U hebt zo alle elementen in handen om een verstandige keuze te maken.
 • Turkuaz geniet de voorkeur van verschillende bekende Turkse projectontwikkelaars. 
 • Turkuaz werkt samen met gespecialiseerde advocaten in Turkije én België
 • Turkuaz verzorgt ook herverkoop (‘resales’) en seizoensverhuur via Verhuur Turkuaz
 • Turkuaz begeleidt u in verschillende aantrekkelijke regio’s in Turkije

Sterk in Side en Fethiye maar ook andere gebieden volgen we op de voet op. Turkuaz coördineert sinds 2006 de verkoop, het advies en de begeleiding van vastgoedprojecten in Turkije.

De verhuuractiviteiten zijn sinds 2014 van start gegaan, klik hiervoor bovenaan op "Verhuur" om naar deze externe site te gaan.

Wie zijn we? Bekijk ons aanbod

 • Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van een appartement in Turkije, raden we iedereen aan een betrouwbare en bekwame makelaar in te schakelen. Wij zijn uiterst tevreden over de professionele aanpak en werkwijze van makelaarskantoor Turkuaz.

  Jan & José Spring - Side - Ilica