Spring - Side - Ilica en Q Spa - Evrenseki

Hilaire en Yvette

Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van een appartement in Turkije, raden we iedereen aan een betrouwbare en bekwame makelaar in te schakelen. Wij zijn uiterst tevreden over de professionele aanpak en werkwijze van makelaarskantoor Turkuaz.

Babylon - Side - Kumkoy

Peter en Monique Heres

Op een volledig transparante en professionele wijze, heeft ze het verkoopproces voor ons inzichtelijk en behapbaar gemaakt. De grote verschillen tussen de Turkse en de Hollandse cultuur, heeft ze op een daadkrachtige Belgische wijze met elkaar verbonden.

Q Spa Resort - Side

Jos Beke

Ik koos uiteindelijk voor het project Q Spa Resort in Side en ging voor een 4-kamer appartement! Wat Veronique gezegd had werd ook werkelijkheid: de aanvangsdatum en de opleveringsdatum werden gerespecteerd. Veronique regelde ondertussen in België alle papierwerk: wij gingen samen haar naar het consulaat voor de nodige documenten.

Spring - Side - Ilica

Jan & José

Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van een appartement in Turkije, raden we iedereen aan een betrouwbare en bekwame makelaar in te schakelen. Wij zijn uiterst tevreden over de professionele aanpak en werkwijze van makelaarskantoor Turkuaz.

Babylon Side

Rigo & Rita

Wat ons ook gerust stelde was dat er geen enkele druk was om onmiddellijk tot de aankoop over te gaan. We kregen alle tijd om er over na te denken.

Q Spa Resort Side

Rudi & Marianne

..En nu is het geen droom meer, het is van ons. Wij hebben ons stekje waar we zolang van gedroomd hebben en zijn zeer tevreden. Het papierwerk dat nodig was voor de aankoop is niet veel verschillend dan in België, enkel en alleen dat je het meeste moet laten doen, maar daar heb je After Sales en Turkuaz voor en deze mensen hebben dit allemaal correct in orde gebracht.

Four Seasons - Fethiye - Ovacik

Kristof

…Als je mensen hebt die twijfelen om de stap te zetten of eens het verhaal van iemand anders willen horen mag je altijd mijn nummer geven, ik sta hen met plezier te woord. Veronique, nogmaals dank om je tijd en energie te delen met ons.

Spring - Side -Ilica

Katrien & Jan

Side is een aanrader, zowel voor de zonnekloppers als voor de geïnteresseerden in cultuur. Wij kozen dit project omwille van de rustige ligging, geen hoge wolkenkrabbers, de voorziene accommodaties in dat project (sauna, tennisvelden, buiten- en binnen zwembad, café, transport in eigen beheer van en naar Side, van en naar de luchthaven van Antalya, ....... en Turkije is MOMENTEEL nog betaalbaar.

Spring 3 - Side - Ilica

Cathleen & Philip

Niettegenstaande we aan de Belgische kust wonen, keken mijn man en ik reeds enige tijd uit naar "een plek onder de zon" in de letterlijke betekenis van het woord. Na hier en daar te hebben geïnformeerd, ging ik eind november in op een aankondiging van Turkuaz om een infonamiddag bij te wonen in Gent over hun verschillende projecten. Ik was onder de indruk.

Okeanus - Side

Claudien & Geert

Veronique gaf ons de wijze raad om 1. zeker niet in de euforie van vakantie, zon enz. te beslissen van het appartement te kopen, maar van dit rustig thuis, achteraf, te beslissen 2. te zorgen dat we met andere appartementen kon vergelijken en zeker niet het eerste het beste te nemen, want uiteindelijk was en is dit een heel belangrijke stap.

City Highlights - Fethiye

Heidy & Danni

Daarnaast was de invloed van Veronique heel handig om deuren open te laten gaan. Ze draaide immers haar hand er niet voor om een efficiënte oplossing voor ieder probleem te vinden. Het sympathieke en gastvrije karakter van Veronique zorgde voor een meerwaarde in de samenwerking die nauwelijks te overschatten valt.

The Valley - Side

Annick

Verliefd op Spanje en kopen in Turkije ????? Bedankt Veronique voor de informatie, de begeleiding en de contacten.

Lemon Grove - Side

Michel & Sabrina

Een tijdje later krijgen we van Veronique een mail waar een resales appartement van amper een paar jaar oud aangeboden wordt van Belgische eigenaren. Deze mensen zijn klant bij Veronique en hebben het appartement destijds ook via bemiddeling bij Veronique aangekocht. Deze aanbieding valt perfect binnen het beschikbare budget en we zijn meteen weg van de duplex en de ligging. De microbe was volop aan het woekeren. We nemen vrij snel contact op met de eigenaar want ook die gegevens kregen we van Veronique (van transparantie gesproken) en maken een afspraak voor een bezichtiging.

Q Spa Resort - Side

Dominique

Een buitenlandse vastgoed-investering tot een goed einde brengen, het kan. Wij hadden het geluk terecht te komen bij een betrouwbaar vastgoedmakelaar die ons de weg toonde naar dit hoogwaardig project en die ons met kennis van zaken het hele aankoopproces door begeleidde en dit steeds op een efficiënte en tegelijk warme en persoonlijke manier.

Q Garden - Side

Omer & Helena

Toekomstige kopers? Ga zonder vrees naar Botam via je (goed geselcteerde) Belgische makelaar, het is "veiliger" dan met Belgische projectontwikkelaars in zee te gaan. Al meermaals bewezen.

Q-Garden

Annette & Bruno

Dit was eigenlijk voor ons het grootste obstakel om tot de aankoop over te gaan. In België zijn vele mensen beet genomen die een woning hebben of wilden kopen, maar als je een goeie immo expert lokaal in België hebt, zoals wij hadden met Immo Turkuaz, is dat geen probleem.