Hilaire en Yvette

Wij waren op zoek naar een tweede verblijf in Turkije.  Via internet zijn we terecht gekomen bij Immo Turkuaz. 

Een afspraak gemaakt en we hadden direct het gevoel dat Veronique iemand is die weet waarover ze praat, die je informatie geeft over elke te volgen stap, over de nodige ‘papierenwinkel’, die je tijd gunt om alles rustig te bespreken en te overleggen, niet rond de pot draaien maar antwoord krijgen op je vragen, geen druk, geen opdringerig gedoe….
Een paar dagen later zijn we op een 3-daagse bezichtigingstrip richting Side gereisd.
Daar werden we heel goed begeleid door een medewerkster van Veronique. We hebben er een paar appartementen bezocht, maakten kennis met de Turkse keuken, snoven er een beetje cultuur op….
Ons besluit stond vast, we kochten een verblijf in Turkije ! Gezien het onze eerste aankoop in het buitenland was, kozen we voor een appartementje met 1-slpk dat net binnen ons budget lag.
Nu 3 jaar later hebben we ons appartement verkocht mede door haar bemiddeling en hebben we ondertussen een 2-slpk appartement aangekocht.
Zowel de aankoop als verkoop gebeurde door Immo Turkuaz. Voor de verkoop hoefde we zelfs niet naar Turkije te reizen, alles werd hier door Veronique vanuit België afgehandeld. Alles verliep heel vlot, geen nodeloze beloftes alles werd zoals afgesproken op een correcte en professionele manier afgehandeld.

Voor de aankoop/verkoop in het buitenland werk je best met een betrouwbare makelaar en Immo Turkuaz is er zo eentje !

Veronique, voor alles dank je wel!

Juni 2016