Turkuaz is het makelaars- en adviesbureau van oprichter Veronique Matthys; sinds 2006!

  • Sinds 1999 heeft Veronique zeer nauwe banden met Turkije. Ze werkte er enige tijd in de toeristische sector. 
  • Veronique behaalde in 2003 het diploma van erkend vastgoedmakelaar en is aangesloten bij het BIV.
  • “Omdat ik vastgoedmakelaar ben en door omstandigheden veel naar Turkije reisde, kreeg ik sinds 2005 heel wat vragen van mensen over Turks vastgoed. Daardoor groeide mijn interesse in deze materie, vooral in het juridische aspect ervan. Doorheen de jaren is dit laatste nog steeds heel actueel en zelfs al loopt het niet meer storm op de Turkse vastgoedmarkt (Belgen kopen minder tweede verblijven nu, dan in het verleden..); ik blijf met passie Belgen en Nederlanders helpen bij hun juridische issues (nalatenschappen, overdrachten, litiges..) aangaande hun huis in Turkije.
  • Er is nog steeds een gebrek aan correcte informatie over Turks vastgoed, daardoor lopen mensen een verhoogd risico of worden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Je verdient het om goed begeleid te worden als je beslist je op de Turkse (vastgoed)markt te begeven. Je mag er absoluut geen kater aan overhouden!
  • Daarom richtte Veronique in 2006 TURKUAZ op.

Handelen als erkend vastgoedmakelaar

  • Veronique Matthys is erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar met het BIV-nummer 50 24 57. Zij werd erkend in België na haar stageperiode bij Living Stone, met name in september 2003. Erkend vastgoedmakelaar zijn, betekent dat men zich moet houden aan de plichtenleer van het BIV (Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel). Hier kan u haar lidmaatschapsgegevens verifiëren. Ze heeft een jarenlange ervaring in de vastgoedsector in België - zij werkt er samen met Living-Stone in de sector Vlaams Brabant - en speciale affiniteit met Turkije. Veronique is graduaat Frans - geschiedenis -Engels, volgde commerciële en managementsopleidingen, en behaalde het diploma van vastgoedmakelaar.
  • Dankzij haar talenkennis kunt u bij TURKUAZ rekenen op een dienstverlening in het Nederlands, Frans en Engels (eventueel ook Duits en Italiaans), Turks.
  • Ze verleent u een ‘Belgisch’ opvangnet en begeleiding en dit sinds 2006.