Jan & José

Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van een appartement in Turkije, raden we iedereen aan een betrouwbare en bekwame makelaar in te schakelen. Wij zijn uiterst tevreden over de professionele aanpak en werkwijze van makelaarskantoor Turkuaz.

Veronique Matthys heeft ons van het begin tot het einde van het verkoopproces uitstekend begeleid. Het was in ons geval zelfs niet nodig om naar Turkije af te reizen voor de tapu-overdracht. Bij het Turks consulaat in Antwerpen hebben wij samen met Veronique en de kopers de officiële documenten voor de tapu-overdracht geregeld. Kortom, als je geen kopzorgen wilt hebben, dan kun je het regelen van de verkoop met een gerust hart aan makelaarskantoor Turkuaz overlaten.

Ook het systeem van de derdenrekening vonden wij geruststellend. De koper maakte een voorschot over en wij, de verkoper, werden ingelicht dat het voorschot gestort was op de derdenrekening. Dit alles voordat de tapu-overdracht in Turkije plaatsvond. De hele transactie was vanaf de datum van het verkoopcontract tot de datum van tapu-overdracht binnen een paar weken geregeld.

Turkuaz regelt alles tot in de puntjes en licht je in over elke stap in het verkoopproces!

Juni 2015