Peter en Monique Heres

Veronique heeft ons appartement in Babylon verkocht!

Op een volledig transparante en professionele wijze, heeft ze het verkoopproces voor ons inzichtelijk en behapbaar gemaakt. De grote verschillen tussen de Turkse en de Hollandse cultuur, heeft ze op een daadkrachtige Belgische wijze met elkaar verbonden.

Alle stappen die gezet moesten worden om het huis te verkopen, zijn in een kort tijdsbestek afgehandeld. Daarbij was onze eigen inbreng noodzakelijk, maar door de aansturing van Veronique werd alles heel werkbaar. De afronding van elektra, water en maintenance kosten, de tolk voor de vertaling op het consulaat in Antwerpen, het gereed maken van de Tapu voor de koper, alles klopt op de dag en het moment af.

En…de ‘centjes’ werden op het afgesproken moment overgemaakt, ook niet onbelangrijk.

Wij hebben Veronique pas persoonlijk leren kennen op het consulaat. De verhalen die we over haar hadden gehoord van Ellen klopten en door deze verhalen hadden wij al een rotsvast vertrouwen in haar. In de praktijk klopte dit gevoel helemaal. Met Veronique aan je zijde heb je een partner die je door het doolhof van een huisverkoop leidt.  Het is voor ons een hele goede ervaring geworden, wij wensen je hetzelfde bij een eventuele verkoop of aankoop.

Veronique bedankt voor je daadkracht!

 

Januari 2016