Katrien & Jan

Tot 2008 hadden wij nooit Turkije bezocht. Een bezoek aan Second Place wekte onze interesse (mooie natuur, cultuur, mogelijkheid tot overwinteren,....). Via internet kwamen wij in contact met Veronique Matthys van Turkuaz in België. Zij bracht ons in contact met MH. Communiceren in eigen moedertaal is toch een pluspunt, en dat was geen probleem. Via Veronique Matthys werd een informatiereis georganiseerd. Het moet gezegd worden: prima georganiseerd, al vanaf de luchthaven van Antalya. Tijdens deze inspectiereis bezochten wij een aantal gerealiseerde projecten van MH en hun project Spring in Side. Wat ons vooral opviel was dat de publiciteitsfolders de exacte weergave zijn van de werkelijkheid. Zelfs de details in de brochures van MH vonden wij terug in hun realisaties. Ook heel belangrijk : er werd absoluut geen druk gezet op onze beslissing, noch vanuit MH, noch vanuit Turkuaz België.

Na veel overleg en vragen daar ter plaatse hebben wij beslist een appartement te kopen in Spring 2 in Side. En tot op heden loopt alles prima. Wij krijgen de kans om maandelijks de stand van de bouw te volgen via internet. Fantastisch! De keuze i.v.m. vloeren, keuken- en badkameruitrusting,..... gebeurt via internet. Prima service van het after sales team. Begin juli 2009 gebeurt de oplevering. Wij zien er naar uit !!!

Side is een aanrader, zowel voor de zonnekloppers als voor de geïnteresseerden in cultuur. Wij kozen het project Spring omwille van de rustige ligging, geen hoge wolkenkrabbers, de voorziene accomodaties in dat project (sauna, tennisvelden, buiten- en binnen zwembad, café, transport in eigen beheer van en naar Side, van en naar de luchthaven van Antalya, ....... en Turkije is MOMENTEEL nog betaalbaar.

Tot slot : Een dikke merci voor Veronique Matthys voor de interessante informatie die zij voortdurend via mail bezorgt i.v.m. aankoop in Turkije, recente nieuwsberichten, krantenknipsels, enz.

Een dikke pluim voor het ganse team van Turkuaz en MH, voor hun kwaliteit, voor hun betrouwbaarheid, voor de correcte uitvoering, voor de gemakkelijke communicatie,...

Dankuwel."

september 2009