Cathleen & Philip

Niettegenstaande we aan de Belgische kust wonen, keken mijn man en ik reeds enige tijd uit naar "een plek onder de zon" in de letterlijke betekenis van het woord. Na hier en daar te hebben geïnformeerd, ging ik eind november in op een aankondiging van Turkuaz ism MH om een infonamiddag bij te wonen in Gent over hun verschillende projecten. Ik was onder de indruk maar wou niet alleen beslissen om te vertrekken op infotrip en ging de volgende dag samen met mijn man naar Antwerpen om er dezelfde sessie opnieuw te beleven. We werden er hartelijk ontvangen. In een vakkundige en zeer verzorgde voorstelling kwamen alle aspecten van een aankoop in het buitenland aan bod. We beslisten dan ook de projecten ter plaatse te gaan bekijken. Alles werd voor ons geregeld.
Ons voorgevoel van vertrouwen werd niet beschaamd: de projecten bleken in werkelijkheid nog degelijker en mooier dan in de brochures. Ellen leidde mijn man en mezelf rond in alle projecten, beantwoordde geduldig al onze vragen, liet ons zien wat de streek te bieden had en vooral ... op geen enkel moment voelden we ook maar de minste (aankoop)druk!
Ten slotte konden we bij de Sales manager terecht met al onze wensen over een persoonlijke inrichting van het appartement, die in de mate van het mogelijke allen werden ingewilligd. Bovendien verbleven we in een mooi hotel op kosten van MH en werden alle financiële en andere beloftes netjes nagekomen. We beslisten dan ook ter plaatse een appartement aan te kopen in het Spring-project.  We willen deze vernoemde mensen zeer bedanken en gaan met ons gezin volop genieten van ons thuis onder de zon!

Cathleen en Philip
Spring 3 - Side - juli 2009