Kristof

Veronique,

In feite ging ik gewoon met mijn dochter een paar dagen naar Turkije zonder de bedoeling te hebben iets te kopen daar. Via via kwam  ik op jouw nummer, nam de telefoon en belde je met de vraag : ‘Wat is de mooiste streek in Turkije, waar zijn de mensen echt vriendelijk, niet te toeristisch, niet te oppervlakkig etc…

Na een eerdere teleurstelling aan de kanten van Belek zag ik het toch niet zitten om zomaar te boeken. Na ons gesprek ben ik alles gaan opzoeken op het internet en tja, ik moest je gelijk geven, je sprak over de mooie regio van Fethiye, het Zwitserland aan de zee, de natuur, de Lycische wandelroute etc….

Ik was al een paar jaar in Spanje op zoek naar een betaalbare villa om redenen van ‘lekker weer, niet te lang vliegen, dagelijks vluchten van en naar de bestemming, enz’ en dus stelde ik je diezelfde vragen voor Turkije.

Nu hadden we gesprekken van een paar uren aan telefoon en het werd interessanter en interessanter. Je sprak over de voordelen en de nadelen van hoofdzakelijk de gebieden van de Turkse Rivièra (Side) versus de Regio van Fethiye.  Ik voelde me toch veel meer aangetrokken tot de regio van Fethiye, en dit hoofdzakelijk door de natuur en het ontbreken van het massatoerisme.

Je stelde me voor om desgevallend een bezoek te doen van een aantal projecten, in combinatie met de beloofde vakantie aan mijn dochter. Zo gezegd, zo gedaan.  We zagen mekaar nog voor vertrek voor wat meer technische en juridische informatie.

Mijn dochter en ik dus op het vliegtuig richting Fethiye (luchthaven Dalaman). Vanaf dan is alles snel gegaan. De ontvangst door Hilal, rondleiding met Hilal en Sharon, kennismaking met de zaakvoerder van het bouwbedrijf, het lekkere eten in het hotel , de geweldige sfeer, de overnachtingen in de villa. Alles was perfect. De knoop was snel doorgehakt en ik heb een optie op een villa genomen. Het contract werd heel rustig achteraf in België afgehandeld, heel doordacht, heel goed onderhandeld, het was niet met het mes op de keel.  Er werd geen druk gezet.  Ook het bezoekje aan het Belgische consulaat in Antwerpen werd geregeld, zodoende dat we de juiste volmachten aan de juiste mensen konden geven.

Geregeld krijgen we foto's, alles verloopt correct, iedereen houdt zich aan zijn woord. Deze manier van werken geeft een aangenaam gevoel wat zeker nodig is als je aan zo een avontuur begint. Ik heb er dan ook geen seconde spijt van. In feite kan ik hier nog lang over door schrijven maar dit is de bedoeling niet.

Als je mensen hebt die twijfelen om de stap te zetten of eens het verhaal van iemand anders willen horen mag je altijd mijn nummer geven, ik sta hen met plezier te woord.

Veronique, nogmaals dank om je tijd en energie te delen met ons. En vergeet de barbecue niet in Fethiye op 23 juli aanstaande, op de inwijding van onze tweede stek!

Kristof 

juli 2014