Jos Beke

Q Spa Resort

Ik bezit een appartement aan de Belgische kust waar mijn drie kinderen en zeven kleinkinderen volop gebruik van maakten tijdens de vakantieperiodes. Bijna elk jaar viel het voor dat een van hen uiterst slecht weer had en dat hun vakantie daardoor letterlijk in het water viel. Ik broedde op een oplossing en dacht daarbij aan de aanschaf van een appartement in het buitenland. Ik heb vele uren doorgebracht achter mijn computer en in de eerste plaats veel websites bezocht van realisaties in verschillende landen. Het viel mij daarbij zeer vlug op dat in Turkije zowel de kwaliteit als het architecturale aanbod zeer goed zat. Ikzelf ben in België al heel mijn leven in de bouwbranche bezig en kan dus zeer goed vergelijken. In Turkije leek het mij dat er uitstekend gebouwd wordt en zeer hedendaags, modern. Mijn beslissing was genomen: het zou Turkije worden!

Andermaal begon ik op google te zoeken naar nieuwbouw appartementen. Ik mailde naar een aantal makelaars voor meer inlichtingen en kreeg na 5 minuten al een telefoontje van Immo Turkuaz. Veronique Matthys vertelde mij honderduit over de vele projecten die er op stapel stonden of die al gebouwd waren. Een belangrijk gegeven voor haar was dat ze enkel met aannemers samenwerkte die topkwaliteit boden. Na een paar dagen en nog een paar telefoontjes van andere makelaars was mijn beslissing andermaal genomen: ik ging in zee met immo Turkuaz! Ik trok voor een week naar Turkije en koos als uitgangsbasis Belek. Ik heb wel zeker een 30 à 40 projecten bezocht (van Immo Turkuaz, maar ook andere) en al vlug bleek dat de projecten die Veronique in portefeuille had en aanbood inderdaad kwalitatief van de allerbeste waren. Ik koos uiteindelijk voor het project Q Spa Resort in Side en ging voor een 4-kamer appartement! Wat Veronique gezegd had werd ook werkelijkheid: de aanvangsdatum en de opleveringsdatum werden gerespecteerd. Veronique regelde ondertussen in België alle papierwerk: wij gingen samen haar naar het consulaat voor de nodige documenten, regelde een tolk hier en een advocaat in Side zodat alles probleemloos in orde kwam en ik over alle officiële documenten beschik die bevestigen dat ik de eigenaar van het appartement ben. Voor dat alles: hartelijk bedankt Veronique.

Intussen zijn we reeds verschillende malen naar het appartement geweest en geweldige vakanties beleefd! Ik kan iedereen maar aanraden:  koop iets in Turkije! In Side waar wij zitten heb je nooit het gevoel in een Islamitisch land te vertoeven. Heel vriendelijke mensen, altijd goed weer, geweldige faciliteiten ( heerlijke massages…). Geef gerust je vertrouwen aan Veronique Matthys en Immo Turkuaz!