City Highlights I en II

Fethiye

City Highlights I en II

Beurs- en voorjaarsactie: 12 februari 2015: bij aankoop van een appartement of villa via dit bouwbedrijf, krijgt de klant een gratis meubelpakket aangeboden.  Het meubelpakket heeft de ‘Tour Operator Standaard’: binnen dit budget is keuze door klant mogelijk.  Voor een 2 slpk appartement is de waarde van een meubelpakket +/- 5000 euro, voor een villa heeft het meubelpakket een waarde van +/- 10 000 euro.  Deze actie loopt voor alle geboekte inspectietrips tot juni 2015.

vanaf 79.493 INVESTERING VOOR ZOWEL TURKEN ALS BUITENLANDERS
K2_F6 K2_F7 K2_F8 K2_F9
Complex zonder kosten voor mede-eigendom, beperkte faciliteiten, maar wel topligging in het centrum van Fethiye zelf.

K2_BESCH

Appartementen met zeezicht vlakbij de stad Fethiye! De City Highlights appartementen worden gebouwd in Fethiye, in opvolging van een eerder project met dezefde naam.

Deze ruime appartementen zullen beschikken over 3 tot 5 slaapkamers.

Er worden 3 verschillende types gebouwd.  Het grote voordeel aan dit project is dat de maandelijkse kosten zeer laag zijn, daar er geen zwembad aanwezig is op de site zelf.  Dit is niet nodig daar de kopers van zulk appartement een gratis lidkaart krijgen om gebruik te maken van alle faciliteiten die het bouwbedrijf biedt bij zijn hotels.  De site is ook dicht bij de zee gelegen, en vooral, zeer dicht bij het centrum van Fethiye.  Prima investering, ook om lange termijn te verhuren op de Turkse markt!

Appartementen

 • Type 1: de gelijkvloerse appartementen. Deze zullen beschikken over 3 slaapkamers en 1 badkamer met een apart toilet. De totale oppervlakte is 104 m²
 • Type 2: de appartementen op de 1e verdieping hebben oppervlakte van 106 m². De woning zal beschikken over 3 slaapkamers en 1 badkamer met een apart toilet.
 • Type 3: de duplex penhouses zullen beschikken over 5 slaapkamers met 1 badkamer en een aparte toilet. De totale woonoppervlakte is 210 m²
 • Aan de achterzijde van de woningen kan u genieten van een prachtig uitzicht over de bergen.

Locatie

 • Het complex wordt op 10 minuten rijafstand van het centrum van Fethiye gebouwd.
 • De appartementen hebben dus een zeer centrale locatie.

Prijzen

 • De prijzen van City Highlights zijn vastgesteld in Britse ponden. De prijs genoemd in € op deze site is een benadering (wisselkoers sept. 2015).
 • De verkoopprijs van de appartementen is vanaf 59000 GBP.
 • Contacteer ons voor de laatste prijs- en beschikbaarheidslijst.

K2_FACI

Er kan gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten van het Orka hotel. Zo zijn er een (buiten)bar, restaurants, kidsclub in het hoogseizoen, twee buitenzwembaden waarvan een met glijbaan, twee kinderbadjes en een binnenzwembad. 's Avonds is er in het hotel regelmatig animatie voorzien, eenmaal per week is er een BBQ-night en een Turkse avond. Beide avonden staan in het teken van heerlijk eten (buffet), animatie en de kidsdisco.

Faciliteiten

 • Engels sprekende receptie bij het hotel
 • Parking mogelijkheid
 • Wifi

K2_LOCAT

K2_PLAN

Plan 1

Plan 2

Plan 3

Plan 4

K2_CONTACT

VRAAG VRIJBLIJVEND MEER INFO

 1. Name
  Please fill in your name
 2. Familienaam
  Invalid Input
 3. Email
  Please fill in a valid email address
 4. Telephone
  Please fill in your telephone number
 5. Message
  Please fill in your message
 6. Ongeldige invoer
 7. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact info

 

 • Adres

  Lindestraat 55
  B-3210 Linden
  BTW: BE0860367135
  BIV: 502457

 • Telefoon

  +32 (0)472 449 222

Fethiye-Dalaman
K2_BH