Inspirit

Gultepe - Ilica - Side

Inspirit

Lichtinval, ruimte, privacy in een design project!

vanaf 143.100 PRIVACY DESIGN EN LUXE
Buitenzwembad K2_F2 K2_F3 K2_F4 K2_F6 K2_F7 K2_F10 K2_F11
De architecten zijn erin geslaagd woningen te ontwerpen met veel lichtinval, ruimte en privacy : design appartementen op een immens grondstuk!

K2_BESCH

Dit luxe-project straalt design en modernisme uit!  Het is gelegen in de omgeving van Ilica, naar het strand of de antieke stad Side rijdt u met de wagen een 10-tal minuten.

Het ontwerp van dit project is getekend rekening houdende met de de groene omgeving.  Het bestaat uit 104 appartementen, deze zijn verspreid over 15 lage woonblokken van twee verdiepingen. Een van de opvallendste punten van dit project is dat het is gelegen op een grondstuk van 24.400 m². Met slechts 25% bebouwing op dit grondstuk (en 2 verdiepingen) kan u de groene omgeving op een intense wijze ervaren. Het project is als het ware geïntegreerd in het landschap.

Het natuur concept uit zich ook in het “Inspirit Café”. Da houten terrassen rond de zwembaden en de privé “Cabana hutten” bieden ruimtes aan ontspanning.

De architecten zijn erin geslaagd woningen te ontwerpen met veel lichtinval, ruimte en privacy. Deze synergie van natuurlijke en moderne materialen vindt u terug in de natuursteen en het hout die toonaangevend zijn als design elementen. Het hedendaagse ontwerp wil de Turkse visie op het moderne leven aan de mediterrane kust weergeven.

Beschikbare huizen

 • 2 kamer woningen
 • 3 kamer woningen
 • 4 kamer woningen
 • 4 kamer penthouses
 • Exclusieve 3 kamer boetiekwoningen

K2_FACI

1 slaapkamer appartementen

Er is keuze tussen de eerste verdieping of gelijkvloers met voortuin. De ruime slaapkamer is voorzien van ‘muur tot muur’ kasten en de open woonkamer is voorzien van een volledig ingerichte luxe keuken. 1 badkamer, aparte kast voor de wasmachine en garderobe vervolledigen het geheel. Alle 1 slaapkamer appartementen zijn gevestigd in F blok op een verhoogd deel van het complex met verreikende uitzicht over het zwembad en de tuinen.

2 slaapkamer appartementen met tuin

Deze zijn gelegen in het centrum van de blokken en op het gelijkvloers, elk appartement heeft een eigen voortuin. De ruime slaapkamers zijn voorzien van dubbele kledingkasten en de master bedroom is voorzien van een eigen badkamer. Een grote open woonkamer heeft een volledig ingerichte luxe keuken en ingebouwde vestiaire. Een gemeenschappelijke badkamer vervolledigt het geheel.

3 slaapkamer appartementen

Deze zijn gelegen aan de buitenrand van de blokken, het zijn hoek appartementen, ze lijken om het gebouw gewikkeld te zijn, balkons- en gelijkvloers- appartementen hebben eigen voortuinen. De slaapkamers zijn ruim en de master bedroom is voorzien van ‘muur tot muur’ kledingkasten met een eigen badkamer. Een immense open woonkamer is voorzien van een in de lengte volledig ingerichte luxe keuken en een ingebouwde dressing, een gemeenschappelijke badkamer vervolledigt het geheel.

Duplex penthouses

Uniek "omgekeerd" ontworpen heeft dit penthouse op de eerste verdieping het toegangs-niveau en bestaat uit drie ruime slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een inloop-dressing en een eigen badkamer. Een gemeenschappelijke badkamer, een apart washok, dressing en achter- en voorzijde balkons vervolledigen het geheel.

De interne trap leidt u naar de woonkamer op de bovenste verdieping. De enorme open woonkamer is voorzien van een grote "U" vormige ingerichte keuken en een gemeenschappelijke badkamer. Deze ruimte is zo groot dat als een alternatief er een vierde slaapkamer of studio zou kunnen worden toegevoegd. De ramen van ‘vloer tot het plafond’ met openslaande deuren strekken zich uit over de volledige lengte van de gevel en op deze manier gaat de woonkamer volledig op in het dakterras.

Speciaal aan de penthouses zijn de enorme terrassen van 136 m². Deze dak ruimte die rondom de woonkamer van voor naar achter loopt, is uniek. Een praktische berging is voorzien.

2 slaapkamer boutique appartmenten

Deze woningen zijn gelegen op de bovenste verdieping en bieden het beste van beide werelden. De exclusieve appartementen bieden veel extra privacy met hoge keerwanden om de individuele woningen af te schermen, terwijl ze toch toegang geven tot de belangrijkste gemeenschappelijke ruimte en faciliteiten.

Gelijkvloerse woningen geven toegang tot de ruime ommuurde tuin. Appartementen op de eerste verdieping zijn ontworpen om te kunnen genieten van een groot dakterras, die gepersonaliseerd kunnen worden naar individuele voorkeuren.

De ruime slaapkamers zijn voorzien van dubbele kasten en de master bedroom heeft een eigen badkamer. Een ruime open woonkamer is voorzien van een "U"-vormige volledig ingerichte keuken. Een apart washok, ingebouwde garderobe en gemeenschappelijke badkamer vervolledigt het geheel.

Elke woning heeft een minimum van 222 m² bruikbare oppervlakte. Eigen ingang, een prachtige waterelement in de gemeenschappelijke tuin en individuele parkeerplaatsen.

 • 75% van Inspirit's land is voor de tuinen met zwembad van 770m ² met een 50m lang zwemgedeelte, een kinderbad van 88m² en een ondiep ‘zonnebad’ gedeelte.
 • Rustige infinity pool van 76 m² met een houten dek bij de lounge/bar. Dit charmante zwembadgedeelte met uitneembare glazen panelen biedt vele mogelijkheden.
 • Inspirit Club en aanwezige faciliteiten
 • De Inspirit Club biedt een sauna en een 61 m²
 • Verwarmd overdekt zwembad voor exclusiev gebruik van de bewoners
 • Volledig uitgeruste fitnessruimte
 • Vergaderzaal
 • Mini-bioscoop
 • Een speelkamer voor de kinderen
 • Entertaintmentkamer
 • Grote multifunctionele ruimte voor pilates, yoga, aerobics of dansles
 • 24-uur-beveiliging en huishoudelijke diensten op aanvraag

K2_LOCAT

K2_PLAN

Plan 1

Plan 2

K2_CONTACT

VRAAG VRIJBLIJVEND MEER INFO

 1. Name
  Please fill in your name
 2. Familienaam
  Invalid Input
 3. Email
  Please fill in a valid email address
 4. Telephone
  Please fill in your telephone number
 5. Message
  Please fill in your message
 6. Ongeldige invoer
 7. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact info

 

 • Adres

  Lindestraat 55
  B-3210 Linden
  BTW: BE0860367135
  BIV: 502457

 • Telefoon

  +32 (0)472 449 222

Side
K2_BH