Oasis Uzumlu Villa

Uzumlu (Fethiye)

Oasis Uzumlu Villa

Dit zeer aantrekkelijke villapark is gelegen in Üzümlü. De villa’s zijn zeer ruim en bieden voldoende leefruimte voor iedereen.

vanaf 135.670 Leven als God in Frankrijk
Buitenzwembad K2_F3 K2_F6 K2_F7 K2_F8
Voor diegenen die het anders zien!

K2_BESCH

Dit zeer aantrekkelijke villapark is gelegen in Üzümlü. De villa’s zijn zeer ruim en bieden voldoende leefruimte voor iedereen.

De vloeren zijn van de hoogste kwaliteit marmer en voor de inrichting gebruikten zij uitsluitend het mooiste meubilair.

Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op het zwembad door de grote patio deuren. De open keuken, bereikbaar vanuit de woonkamer, is voorzien van alle moderne apparatuur.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers met twee badkamers waarvan 1 en-suite. Verder hebben de 6 vrijstaande villa’s een groot gemeenschappelijk zwembad van 300m².

De brug over het zwembad en de prachtig ingerichte tuinen geven de omgeving een pittoreske uitstraling.

Üzümlü

Üzümlü ligt op slechts 14 km van Fethiye en kenmerkt zich door de vele authentieke dorpshuisjes in de omgeving. Het is een plek waar het traditionele leven nog steeds bestaat. De lokale bevolking is altijd vriendelijk en u zal verwelkomen met een glaasje thee. Het ziet ernaar uit dat Üzümlü op korte termijn een zeer populair gebied zal zijn voor ecotoerisme. De lokale autoriteiten hebben daarom ook een grote verantwoordelijkheid om alles goed te reguleren, opdat de authentieke Ottomaanse invloeden bewaard zullen blijven.

De mogelijkheden in Üzümlü zijn zeer divers. Zo kunt u een oud huis renoveren, investeren in een nieuwe woning of een huis op maat laten bouwen, volledig in Ottomaanse stijl. De omgeving bestaat uit het prachtige platteland en het oude Cadianda van Lycië, ongeveer 18 km ten noord- oosten van Fethiye.

Net buiten Üzümlü op ongeveer een half uur lange klimtocht, komt u in de nog niet volledig ontdekte Lycische stad Cadianda. Wanneer u eenmaal op de top bent aangekomen wordt men verwelkomd door een spectaculair uitzicht over de omgeving. De oude ruïnes van het theater, het stadium, de baden, en tempels zijn zeker een bezoek waard.

Üzümlü ligt op hetzelfde plateau als het nabij gelegen dopje Incirkoy. De betekenis van Üzümlü is “een plaats vol met druiven”. Zoals de naam al aanduidt komt men hier dan ook overal lokale wijnboeren tegen die hun oogst graag met bezoekers delen. Üzümlü heeft een prachtig landschap en een rust die u alleen in Üzümlü zult kunnen vinden. De pittoreske omgeving van Üzümlü is een uitstekende plek voor diegene die op zoek is naar een ontspannen manier van leven.

Prijzen

 • De prijzen van Oasis Villas zijn vastgesteld in Britse ponden. De prijs genoemd in € op deze site is een benadering (wisselkoers sept. 2015).
 • De verkoopprijs van de villas is vanaf 99.000 GBP.
 • Contacteer ons voor de laatste prijs- en beschikbaarheidslijst.

K2_FACI

Het project

 • Totale opp. van de grond : 2402 m2
 • Villa opp. : 165 m2
 • Totaal aantal units dat een zwembad deelt : 6
 • Gemeenschappelijk zwembad grootte : 300 m2
 • Slpk : 3
 • Badkamer : 2 (één en-suite)
 • Living : 1
 • Keuken : 1

K2_LOCAT

K2_CONTACT

VRAAG VRIJBLIJVEND MEER INFO

 1. Nom
  Veuillez introduire votre nom
 2. Familienaam
  Invalid Input
 3. Email
  Veuillez introduire une adresse email valide
 4. Téléphone
  Veuillez introduire votre numéro téléphone
 5. Message
  Veuillez insérer votre message
 6. Ongeldige invoer
 7. Nous respectons votre vie privée. Vos données sont toujours traitées de manière confidentielle.

Contact info

 

 • Adres

  Lindestraat 55
  B-3210 Linden
  BTW: BE0860367135
  BIV: 502457

 • Telefoon

  +32 (0)472 449 222

Fethiye-Dalaman
K2_BH