Bungalows - Maras Mahallesi

Dalyan

Bungalows - Maras Mahallesi

luxe bungalows gelegen op goede locatie in Dalyan, dicht bij oude Lycische rotsgraven en met uitzicht op Iztuzu strand, op slechts een paar minuten afstand van het centrum van de stad.

vanaf 166.333 LUXE BUNGALOWS IN DALYAN
Buitenzwembad Privé tuin / domein Kort bij het strand Kort bij café's / bars Kort bij winkels Kort bij restaurants Kort bij het centrum

Beschrijving

Nieuw project - Algemeen
Het betreft een nieuw kleinschalig project: luxe bungalows gelegen op een zeer goede locatie in Dalyan, dicht bij de oude Lycische rotsgraven en met uitzicht op Iztuzu strand. Het ligt bij een rustige landelijke laan, omgeven door natuur, op slechts een paar minuten afstand van het centrum van de stad.
Dit nieuwbouw project heeft een uniek architectonisch ontwerp en wordt gebouwd met de beste natuurlijke materialen van Turkse bodem. Een combinatie van moderne architectuur en traditionele stenen, passend in het landschap.
De woningen zullen in overeenstemming zijn met het referentieproject Villa D'Ali, dat werd opgeleverd in het voorjaar van 2014.
Er zullen drie bungalows worden gebouwd. Twee bungalows worden gebouwd op een perceel van 500m2, elk met hun eigen privé zwembad van 32m² en privé tuinen. De derde bungalow zal worden gebouwd op 750m2 met een 40m² privé zwembad

Villa Picasso & Villa Monet: 166 333 euro*
2 slaapkamers villa met elk een eigen badkamer. De slaapkamer heeft Franse deuren naar het terras en het zwembad. Open keuken, eetkamer en lounge. Keuken is volledig uitgerust.
De zitkamer heeft grote raamdeuren naar het terras en het zwembad. Elke unit heeft 95.5m² bewoonbare oppervlakte inclusief het terras.

Villa Matisse: 218 073 euro*
2 tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer, waarvan één met een en-suite badkamer. Alle slaapkamers hebben een prachtig uitzicht op het zwembad en de tuin. De keuken is volledig uitgerust. Woonkamer en eetkamer zijn open plan met deuren die uitzicht bieden op het terras en het zwembad. Deze unit heeft een oppervlakte van 132m². De tuinen zijn volledig omheind en hebben een 35m² privé zwembad.

Kopers kiezen mee de afwerking, zoals:

 • Sanitair
 • Kleuren
 • Keukeninrichting
 • Bevloering - betegeling

Betalingsplannen zijn bespreekbaar.
*noot: de prijzen in de Dalyan regio worden steeds uitgedrukt in Britse Ponden. De prijs die u ziet op de website zijn omgerekend van pond naar euro op 14 september 2015. Vraag dus steeds naar de prijs in ponden bij interesse in deze objecten.

Faciliteiten

Twee bungalows worden gebouwd op een perceel van 500m2, elk met hun eigen privé zwembad van 32m² en privé tuinen. De derde bungalow zal worden gebouwd op 750m2 met een 40m² privé zwembad

Bebouwde oppervlakte: 95m2

Grondstuk: 500m2

Slaapkamers: 2

Badkamers: 3

Zwembad

Locatie

Contact

VRAAG VRIJBLIJVEND MEER INFO

 1. Voornaam
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Familienaam
  Invalid Input
 3. E-mailadres
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon
 5. Bericht
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact info

 

 • Adres

  Lindestraat 55
  B-3210 Linden
  BTW: BE0860367135
  BIV: 502457

 • Telefoon

  +32 (0)472 449 222

Dalyan
Bekijk huizen