Gemakkelijk vliegen naar Turkije

Veronique Matthys 03 mrt 2017

Een appartement in Turkije is fijn maar er moet ook nog naar toe gevlogen worden. We zoomen in dit artikel in op twee luchthavens die veelvuldig vliegen naar Turkije namelijk: Eindhoven Airport en Düsseldorf Airport. De luchthavens in Duitsland zijn erg in trek omdat de vliegtickets daar goedkoper zijn dan in België of Nederland. In vergelijking tot Brussel/Schiphol scheelt het u gemiddeld €50. Hetgeen we ons meteen afvragen is hoe we bij het vliegveld terecht komen. De trein is niet flexibel en heel onhandig met koffers. Bovendien is treinen met bijvoorbeeld 4 personen erg duur. De taxi is met een kleine groep erg duur en voor de lange afstanden geldt dit ook. Een andere mogelijkheid is het parkeren van de auto. Daarvoor tippen wij u de website: Vliegenenparkeren.nl

Goedkoop maar veilig parkeren bij Eindhoven Airport

Parkeren bij Eindhoven Airport is ideaal omdat het zoveel keuzes biedt. U kunt shuttle parkeren, parkeren op loopafstand maar ook kiezen voor valet parking. De meeste parkeergelegenheden bij Eindhoven Airport liggen tegenover het vliegveld. Dit zorgt ervoor dat de meeste parkings nog dichterbij de terminal liggen dan bijvoorbeeld de P3 of P4 locaties. Parkeren Eindhoven Airport doet u gemiddeld voor een bedrag van €48 voor 8 dagen. Daarmee is het een goedkoop vliegveld om te parkeren. De services zijn 24 uur per dag beschikbaar en alles zit in de prijs begrepen.

Vliegen vanaf luchthaven Düsseldorf

Met het openbaar vervoer is luchthaven Düsseldorf vanuit België of Nederland erg moeilijk te bereiken. Velen parkeren hun auto dan ook bij het vliegveld, het aanbod is daardoor ook enorm en de prijzen erg laag. Parkeren luchthaven Düsseldorf kost gemiddeld €38 voor 8 dagen parkeren. Ook dit is weer inclusief de shuttle van en naar het vliegveld die 24 uur per dag beschikbaar is.