The Valley

Side

The Valley

Prachtig gelijkvloers 3 slaapkamer appartement, volledig bemeubeld met kwalitatieve meubelen, in herverkoop!  

vanaf 120.000 HERVERKOOP
Buitenzwembad Binnenzwembad Internet Kort bij het strand Kort bij café's / bars Kort bij winkels Kort bij restaurants Kort bij het centrum Fitness
Voor een optimaal Melrose Place gevoel!

Beschrijving

Prachtig gelijkvloers 3 slaapkamer appartement

Volledig bemeubeld met kwalitatieve meubelen, in herverkoop!  Het appartement wordt momenteel verhuurd.  De huurder wil graag blijven in het appartement.  Andere optie is het contract van de huurder opzeggen (3 maand), het volledig terug laten schilderen en eventuele schade laten herstellen (inclusief de prijs) en het appartement zelf betrekken.

Het complex voor een optimaal 'Melrose Place Gevoel'.  Ruimte en sfeer!  Nog een paar appartementen in herverkoop aan goede voorwaarden.

Dit project werd opgeleverd in augustus 2012.

Winnaar BEST APARTMENT 2012 International Property Awards !

The Valley werd op 2 percelen gebouwd. Het eerste perceel bevat 38 appartementen op 8800m² grond. Het zwembad-gebied is ontzettend groot: 587m² met allerlei faciliteiten: verwarmd binnenzwembad, fitness gedeelte, bar..

Het tweede perceel bevat 8 3-slpk appartementen op 2000m² grond, dit kleinere complex heeft een eigen privé zwembad, wat het geheel hier een tikkeltje exclusiever maakt. Deze eigenaars van deze appartementen hebben ook het recht om alle faciliteiten van het andere complex te gebruiken.

Ligging

De Vallei is gelegen in het Sorgun district van Side. Het is omringd door prachtige heuvels aan de oost- en westkant, het gebied eromheen is natuurgebied waar niet kan gebouwd worden.  Slechts 10 minuten wandelen van restaurants, bars, winkeltjes… Iets langer wandelen (1.3 km) en u bent op het prachtige onherbergzame zandstrand van Side, vlakbij de haven en het antieke stadsgedeelte.

Technische specificaties

 • Er wordt 15 jaar garantie gegeven op constructiefouten en 3 jaar op afwerking, wat veel verder gaat dan de wettelijke verplichtingen.
 • Het niveau van de technische specificaties van dit project liggen een stuk hoger dan datgene wat gebruikelijk is in de regio. (isolatie!).  Vraag deze specificaties op.

Faciliteiten

 • 24 u beveiliging
 • Verwarmd binnen zwembad
 • Imens buitenzwembad van 587m²
 • Kinderzwembad
 • Kinderspeelruimte
 • Volledig uitgerust fitness centrum
 • Draadloos internet

Locatie

Plan

Plan 1

Contact

VRAAG VRIJBLIJVEND MEER INFO

 1. Voornaam
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Familienaam
  Invalid Input
 3. E-mailadres
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon
 5. Bericht
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Ongeldige invoer
 7. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact info

 

 • Adres

  Lindestraat 55
  B-3210 Linden
  BTW: BE0860367135
  BIV: 502457

 • Telefoon

  +32 (0)472 449 222